Vállalkozásod van? Legyen weboldalad is!

A Discogs adatbázis

A Discogs a világ legnagyobb zenei adatbázisa és piactér egyben.

https://www.discogs.com/

Akinek már van lemeze vagy bármilyen online megjelenése és itt nem található meg, azt kevésbé veszik komolyan azok, akik munkájuk részeként használják az oldalt (A&R, booking, stb), hiába van Spotifynk..

Ezen kívül főleg gyűjtők terepe, de kiválóan alkalmas új stílusok, zenék felfedezésére, mely több módon szűrhető: https://www.discogs.com/search?type=release
https://www.discogs.com/lists?ev=em_rl

Zenekarok, producerek és kiadók feltöltését is vállalom, ezekhez szükségem lesz fotókra, linkekre, kontakt infókra, biográfiára (igény esetén ezek angolra fordítását is elvégzem), leírásra, lemezborítókra / fotókra (lehetőleg minél jobb felbontásban) és tracklistekre, Youtube videók linkjeire.
A mennyiségtől függően tudok árajánlatot adni (mennyi idő elvégezni, illetve mennyi mindent kapok meg hozzá és mennyit kell külön összegyűjteni).

Ha csak streaming megjelenéseid vannak (Spotify, SoundCloud), akkor nem érdemes még felkerülni.

Közel 17 évnyi használat alatt volt időm kiismerni működését, valamint több ezer megjelenést és több,
mint 11.000 fotót / borítót vittem már fel amellett, hogy aktívan gyűjtögetek is 🙂
Fiókom itt megtekinthető: https://www.discogs.com/user/mark_windisch

A kapott információ és adat mennyiségétől, valamint a ráfordított időtől függ. Pár ezer forinttól (1-2 megjelenés, kiegészítések, linkek elhelyezése, stb) több tízezer forintig (kiadók teljes anyaga) terjedhet.